Bemutatkozás

Szeretettel üdvözöljük a Naphegy Optika honlapján! 

Optikai szalonunkat 2008. januárjában nyitottuk meg családi vállalkozásként, amely gyönyörű környezetben, az I. kerületben, a Naphegyen található. 

Parkolási lehetőség van az utcán. (Fizető parkoló övezet)

Üzletünkben nagy szakmai gyakorlattal rendelkező szemorvosok állnak az Önök rendelkezésére annak érdekében, hogy a legmagasabb technikai színvonalon elégíthessük ki igényeiket. Kellemes környezetben, családias légkörrel várjuk a hozzánk ellátogató ügyfeleinket.

Elsődleges tevékenységünk a gyermekszemészeti kórképek felismerése és gyógyítása; a tompalátás, a kancsalság szűrése és gyógyítása, gyermekszemüvegek forgalmazása, de természetesen felnőttek részére is teljes körű ellátást nyújtunk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetünkben dolgozó gyermekorvosokkal és védőnőkkel való együttműködésre, hogy a munkájukat gyermekszemészeti szempontból segítsük. A hagyományos optikai cikkeken és szolgáltatásokon kívül igyekszünk minél jobban alkalmazni a mai modern technika és tudomány vívmányait. Már újszülött kortól tudjuk vizsgálni a csecsemők szemét. Szakmai hátterünk a SOTE Szemészeti Klinika.

A Naphegy Optika hosszú távú célja, hogy magas színvonalú szolgáltatást végző egészségügyi központtá váljon.

A Naphegy Optika részt vesz az országos népegészségügyi programban, mely a tompalátás korai szűrése és gyógyítása segítségével a vakság megelőzését szolgálja. Vállaljuk azt, hogy a hozzánk forduló látássérült gyermekeket és felnőtteket elirányítjuk a rehabilitációs szervezetekhez. Csecsemőket korai fejlesztőkhöz, időseket az őket megsegítő intézetekhez, alapítványokhoz. Későbbiekben a rehabilitációs munkába is bekapcsolódunk, amennyiben erre igény mutatkozik. 

A Naphegy Optika csapata

Szakmai tudásunkkal szeretnénk segíteni
hozzánk betérő vendégeket, és megismertetni őket a megfelelő látás élményével.

“Különös tekintettel gyermekeinkre!”

Nyitvatartás:
H-Cs: 9h-18h P: 9h-16h

Kérjen időpontot konzultációra!

Vagy hívjon minket bizalommal!
+36-30-522-3719